Onze merken

Onze merken

Botentekoop Magazine

Botentekoop Magazine is sinds 1996 het magazine met het grootste botenaanbod. Aanbod van zowel particulieren als bedrijven, nieuw en gebruikt. Iedere maand weer een nieuwe uitgave met wisselend aanbod en redactionele content. U vindt Botentekoop Magazine bij winkels, benzinestations en tijdschriftenwinkels.

CampersCaravans Magazine

CampersCaravans is sinds 1997 het magazine met het grootste kampeeraanbod. Aanbod van zowel particulieren als bedrijven, nieuw en gebruikt. Iedere maand weer een nieuwe uitgave met wisselend aanbod en redactionele contet. U vindt CampersCaravans Magazine in het schap van de autobladen.

Botentekoop.nl

Botentekoop.nl, de site met het grootste botenaanbod van Nederland. Ruim 15.000 boten online en ca. 600.000 bezoeken per maand. De gemiddelde looptijd totdat een particuliere boot verkocht is op Botentekoop.nl is 133 dagen. Deze zeer gebruiksvriendelijke site met vele mogelijkheden toont aanbod van zowel particulieren als bedrijven, nieuw en gebruikt.

CampersCaravans.nl

CampersCaravans.nl is de site met het grootste kampeeraanbod van Nederland. Deze zeer gebruiksvriendelijke site met vele mogelijkheden toont aanbod van zowel particulieren als bedrijven, nieuw en gebruikt.

Botenbank.com

Adverteren op Botenbank.com, met serieuze watersport bezoekers die samen een miljoen botenpagina’s bekijken, hét platform voor kwaliteitsjachten en boten sinds 1984. Op Botenbank.com: prikkelende actie buttons op premium homepage niveau, informatieve banners op resultatenpagina’s en bootdetail niveau.

Botenmanager

Het CMS + CRM systeem speciaal voor watersportbedrijven. Beheer hier eenvoudig uw boten, relaties en klanten. Reeds 500 watersportbedrijven aangesloten.

Kampeermanager

Het CMS + CRM systeem speciaal voor kampeerbedrijven. Beheer hier eenvoudig uw campers, caravans, relaties en klanten.

Camperplaats.nl

Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Een weekendje in eigen land of reizen door Europa, met het grootste gemak geeft u de zoekmachine opdracht om precies de plek naar keuze te vinden. Vooraf weet u hoe het terrein eruit ziet, over welke faciliteiten het beschikt en of het voldoet aan al uw wensen.

Campers.nl

Het camperportaal van Nederland. Aanbod van particulieren en zakelijke aanbieders. Campertesten worden aangeboden in samenwerking met Kampeerwereld. Actueel nieuws over campers en de branche. Daarnaast zijn er nieuwe modellen, camperplaatsen, Bovag nieuws en reisverhalen. Nieuw. Huurcampers kunnen bekeken en geboekt worden via campers.nl.

VaarTV

Vanaf januari 2016 is het weer tijd voor VaarTV, 10 weken lang elke zaterdag om 17.00 bij RTL4. Het breed toegankelijk programma over watersport. We maken een serie over de mooiste plekjes op en aan het water in Nederland en daarbuiten. Sfeervolle havens, prachtige meren en de beste plassen. Ook zullen we weer aanwezig zijn bij de belangrijkste beurzen als Boot Düsseldorf, Boot Holland en HISWA Amsterdam Boat Show.

KampeerTV

Vanaf januari 2016 is het weer tijd voor KampeerTV, 14 weken lang elke zondag om 17.00 bij RTL4. Vakantie; lekker kamperen met je vrienden, partner of gezin. In een tent of caravan op een camping en alleen maar dingen doen waar je zelf zin hebt, uitrusten, een boek lezen en natuurlijk de regio verkennen. Want iedere regio heeft zo zijn eigen pareltjes qua natuur, historie, steden en typische gewoontes en gebruiken.